Brink

Brink Trekhaken

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Onderdelen

Kwaliteit trekhaken van Brink

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bij Vosparts garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit!

Al sinds 1903 is Brink actief in Europa en is het uitgegroeid tot de grote speler op het gebied van trekhaken. Het motto is dan ook 'Your Perfect Fit'. Voor vrijwel ieder merk, model en type auto is er namelijk wel een Brink trekhaak verkrijgbaar. Kwalitatief zeer hoogwaardig en met een bijbehorende kabelset kan een monteur het direct voor u monteren. Met een Brink trekhaak bent u verzekerd van jarenlange betrouwbaarheid. 

Geteste kwaliteit

Brink ontwikkelt en test al haar trekhaken en zijn volgens de TÜV normering gecertificeerd. Het geavanceerde Test Center van Brink waar de trekhaken worden getest, staat gewoon in Nederland. Hier worden ze onder de meest extreme omstandigheden getest en kunt u er dus vanuit gaan dat u een zeer goed geteste trekhaak onder uw auto kunt verwachten. Dit alles aan de hand van de strenge internationale richtlijnen, welke Brink zelf verzwaard om u de garantie te geven dat u zorgeloos en aangenaam kunt gebruikmaken van de trekhaak. 

Dus als u op vakantie wilt met de caravan, Brink verzorgt de trekhaak zodat u zorgeloos met de caravan achter uw auto op pad kunt. Brink trekhaken bieden de oplossing voor vrijwel iedere auto om uw uitrusting mee te vervoeren, van Caravan tot boot achter uw auto. Dus kijk snel welke trekhaken voor uw auto geschikt zijn en laat het monteren bij een erkende specialist bij u in de buurt. 

Gerard Brink is de oprichter van Brink trekhaken, wat begon als eenvoudige vaste trekhaken voor schaarse voertuigen, is uitgegroeid tot het produceren van trekhaken voor vrijwel ieder merk, model en type auto. In 2006 is het overgenomen door het Zweedse bedrijf Thule, maar nog steeds met de meer dan 100 jaar kennis en ervaring van Brink ontwikkeld in Nederland. De productie wordt op meerdere plaatsen in Europa gedaan en zorgt ervoor dat men overal gebruik kan maken van de trekhaken van Brink. 

Brink Logo
  • Beproefde Brink kwaliteit
  • Hoogste kwaliteitseisen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Technologische voortrekker
  • Gaan levenslang mee
  • Voor vrijwel ieder merk, model en type auto
  • Veilig te monteren door een trekhaakspecialist