Denso

Denso Auto-Onderdelen

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Onderdelen

Kwaliteit onderdelen van Denso

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bij Vosparts garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit!

Denso Corporation is gevestigd in Kariya, Aichi Prefecture, Japan en is één van de grote leverancier van auto-onderdelen voor de grote auto merken.
Met ruim 151.000 man personeel en 220 vestigingen in ruim 38 landen, kan Denso voldoen aan de vraag van alle klanten. Men staat voor innovatie en ontwikkeling en heeft daarom personeel op elke afdeling van het ontwerpen tot produceren van onderdelen.
Denso is een kwaliteits merk als het gaat om auto-onderdelen. De onderdelen zijn gebouwd op kwaliteit, betrouwbaarheid en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Denso levert dan ook onderdelen aan de automobielindustrie die betrouwbaar zijn en qua kwaliteit vergelijkbaar zijn met originele onderdelen, in sommige gevallen zelfs beter dan origineel. De filosofie achter Denso is het 'First Time Fit' idee, waardoor monteurs makkelijk en snel de Denso onderdelen kunnen plaatsen in uw auto. Hierdoor hoeft uw monteur niet onnodig lang te werken om de onderdelen te plaatsen.

Denso Logo
  • Denso Kwaliteit
  • First Time Fit
  • Efficiënt, Betrouwbaar en Duurzaam
  • Pure ontwikkelaars