Magneti Marelli

Magneti Marelli Auto-Onderdelen

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Onderdelen

Kwaliteit onderdelen van Magneti Marelli

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bij Vosparts garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit!

Magneti Marelli After Market Parts & Services heeft vestigingen in 5 Europese (Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Polen), twee Zuid-Amerikaanse landen (Brazilië en Argentinië) en in de VS. Dankzij een goed georganiseerd distributienetwerk wordt wereldwijd in 80 landen direct geleverd.
Dit is de missie voor Magneti Marelli. Daarnaast staat Magneti Marelli ook de distributeur en de werkplaats terzijde met technisch, commercieel en algemeen advies. Al met al een goede basis voor een concurrerende positie in de markt.
Magneti Marelli produceert onderdelen van OE-kwaliteit of gelijkwaardig aan OE-kwaliteit voor diverse automerken. Bij zowel bedrijven als consumenten is Magneti Marelli een bekende naam. Naast het leveren van auto onderdelen, verzorgt Magneti Marelli opleidingen en apparatuur voor op de werkplaats.

Magneti Marelli Logo