Over ons

Wie zijn wij?

Vosparts is een grote online auto-onderdelen webshop. Vosparts is een jong, dynamisch en innoverend bedrijf dat in 2006 is gestart door Erik Vos. Inmiddels zijn we gegroeid tot een grote, betrouwbare webshop gespecialiseerd in de verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. Met een klein, maar gespecialiseerd team dragen wij al meer dan 10 jaar zorg uit voor een goedkope auto-onderdelen, goede afwerking en snelle verzending van auto-onderdelen voor zowel bedrijven als particulieren. Persoonlijke service en ondersteuning staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. 

Wat leveren wij?

Door het invoeren van uw kenteken ziet u meteen welke auto-onderdelen voor uw auto geschikt zijn. In de onderdelen catalogus kiest u het gewenste onderdeel en het onderdeel wordt, mits op voorraad, de volgende werkdag bij u thuisbezorgd! Naast meer dan 500.000 nieuwe onderdelen die te bestellen zijn via deze webshop verkopen wij ook gebruikte auto-onderdelen.
Onze gebruikte auto-onderdelen kunt u vinden op www.erikvos.eu.
In het geval dat het door u gezochte onderdeel niet beschikbaar is, dan krijgt u de mogelijkheid om een formulier in te vullen zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen of kunt u dit per mail doorgeven.

Waar zitten wij?

Ons bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein aan de Veensesteeg 10 in Veen, in Noord Brabant. Voor meer informatie en hoe u het beste kunt komen bij onze vestiging verwijzen we u graag door naar de Routebeschrijving pagina. Heeft u een auto-onderdeel gezien op de website en wilt u deze afhalen? Zorg er dan altijd voor dat u dit auto-onderdeel voor 16.30 uur bestelt via de website. Dan kunt u dit onderdeel de volgende werkdag afhalen.