Sachs

Sachs Auto-Onderdelen

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Onderdelen

Kwaliteit onderdelen van Sachs

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bij Vosparts garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit!

SACHS is opgericht in het jaar 1894 door Ernst Sachs en Karl Fichtel. De naam was in het begin dan ook Fichtel & Sachs. Men maakte in eerste instantie fietsnaven en kogellagers tot men dit in de recessiejaren moest verkopen, dit werd het Zweedse SKF.
Men is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grote spelers op de auto-onderdelen markt. SACHS biedt onderdelen voor alle soorten auto's en dekken hiermee dus vrijwel ieder merk en model. Als men kijkt naar de Aziatische markt alleen al, dan heeft SACHS schokdempers en dempers voor meer dan 38 miljoen voertuigen van verschillende fabrikanten. Hierdoor kan vrijwel iedereen rekenen op de kwaliteit van SACHS.
SACHS heeft tevens zeer veel ervaring binnen de motorsport en levert dan ook onderdelen als koppeling en dempers voor het Scuderia Toro Rosso Formula 1 Team.

Sachs Logo