Verzendkosten en levertijden

Onze bezorgservice

Snel
Onderdelen op werkdagen voor 16.30 uur online besteld, is de volgende werkdag in huis.

Schadevrije & snelle leveringen
Je bestelling is bij onze eigen koeriersdienst in goede handen. Zij zijn gespecialiseerd in auto-onderdelen transport. Grote auto-onderdelen, zoals plaatwerk, zijn uiterst kwetsbaar en krasgevoelig en lopen met de reguliere koeriersdienst gemakkelijk transportschade op. Daarom werken wij met een eigen koeriersdienst, onze ervaren chauffeurs vervoeren onze auto-onderdelen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Dat is de reden dat wij schadevrije leveringen kunnen garanderen. 

Service van de zaak
Je ontvangt +/- 30 minuten voor aflevering, een telefoontje van onze koerier met de boodschap dat hij onderweg is naar het afleveradres (mits het telefoonnummer bij ons bekend is).

Scherpe verzendprijzen binnen Nederland & België

Soort pakket

Verzendkosten

Envelop verzending

€ 2,95

Kleine pakketten en (gespoten) spiegels*

€ 9,95

Bumpers, spatborden, uitlaten & trekhaken*

€ 13,50

Motorkappen, deuren e.a. grote delen*

€ 25,00

*De verzendkosten zijn éénmalig, dus ook als u meerdere pakketten bestelt, worden slechts éénmalig de verzendkosten van het grootste product berekend.

Vertraagde levering?
Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis. Daar doen wij ons uiterste best voor en daar kun je op vertrouwen. Mocht het toch voorkomen dat het misgaat, dan nemen we direct contact met je op.

Is je product beschadigd geleverd?
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Meld deze schades binnen 24-uur. Schades kun je melden per e-mail; retour@vosparts.nl

Afhalen?
Natuurlijk ben je van harte welkom om je online bestelling bij ons af te halen (Veen - Noord Brabant). Als je een onderdeel vandaag bestelt, kun je het morgen bij ons afhalen. Je ontvangt ook altijd een telefoontje van ons zodra het onderdeel voor je klaar ligt. Bij deze optie brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wel staat er een lekker bakje koffie voor je klaar. 

Verzendkosten Vosparts 2